Fastighetsskötsel

Varje förening har sina egna stadgar kring vad som ingår och inte ingår i föreningens ansvar att utföra för de boende. Om din förening har en hemsida så kan stadgarna läsas där. Annars får du kontakta styrelsen i din förening för att ta del av dem.

Vi har, under rubriken Kundtjänst, samlat länkar till de föreningar vi förvaltar, som har egna hemsidor.

Generellt kan man dock säga att alla fel som uppstår inom och vad som tillhör en bostadsrättslägenhet, betalas av innehavaren själv.

Stefan och Henry, Borg & Merio drift/fastighetsskötsel

För hyresrätter ansvarar föreningen över det löpande underhållet.

Ilker och Henry, Borg&Merio-FastighetsskötselBehöver du hjälp med sådant som kanske inte anses som ”vanlig” fastighetsskötsel?
T.ex med att montera/installera bort/dit diverse möbler, vitvaror, lampor etc.
Och/eller tömning/bortforsling av skräp, apparater och liknande.

Vi hjälper dig gärna även med det, mot en kostnad.

  • FastPrislista-2020-TillBoende (Reviderad jan-20)
    Vid fastighetsskötsel åt enskilda bostadsrättsinnehavare i de föreningar vi förvaltar.
  • Utöver de fasta priser som prislistan ovan innefattar, kan vi även anlitas för andra typer av fastighetsskötsel och då för ett timpris på 613 kr (inkl.moms). (Obs. Minsta debitering för arbetstid är 1 timme.)

Vill du veta mer och/eller boka in oss för hjälp – ring oss på 08-36 14 14 alt. maila oss på info@borgmerio.se, eller fyll i kontaktformuläret direkt här nederst på denna sida.

Vill du göra en felanmälan, använd hellre formuläret i tillhörande sida.

  • Läs mer om ROT-avdrag. (Obs! Vi förbehåller oss rätten att neka ROT för arbeten upp till en timme, pga. för hög administrationskostnad i förhållande till möjlig beloppsansökan.)

Enligt EU-lagen GDPR, General Data Protection Regulation, (ersätter tidigare svenska PUL) får vi inte spara dina e-post och telefonuppgifter utan ditt godkännande. Läs mer HÄR!